Фирмата

ПАРАЛЕЛ ЕООД е лидер в производството и търговията с мебели и консумативи за мебелната индустрия в България. Компанията е добре позната и работи с фирми и от другите европейски държави.

Меката мебел под търговските брандове KOVA STYLE® и ДИВАНИ ОТ ПАРАЛЕЛ® се откроява с модерен стил, елегантно излъчване, удобство и доказано качество.

Запомнящото се актуално мото „КОЙ ДИКТУВА МОДАТА?!” е знаково за марката и е показател за доминиращата и роля сред конкуренцията.

За това способства както 20 годишния опит в производството на мека мебел така и собственото производство на материали с необходимото качество, форма, плътност, еластичност, издръжливост и степен на комфорт.

ПАРАЛЕЛ ЕООД разполага с модерно оборудване и квалифициран персонал за изработването на разнообразни модели мека мебел. Доказателство за постоянното високо качество са поддържаните от фирмата сертификати, издадени от специализирани световни лаборатории. Дизайнерите на ПАРАЛЕЛ ЕООД са водещи и изтъкнати професионалисти в бранша и създаващи дивани и за най-изискания и претенциозен вкус.


Полезни съвети

  • Практични съвети при почистване

    Отстранете петното незабавно... повече...
  • Поддръжка и грижи за вашите мебели от текстилни дамаски

    ПАРАЛЕЛ внимателно избира дамаските според техните външни характеристики... повече...
  • Поддръжка и грижи за вашите мебели от естествена кожа

    Избирайки нашите изделия от естествена кожа, Вие... повече...

Нови продукти